vrijdag 26 mei 2017

Uitzieken nadat we onder andere een nieuwe smartphone kochten

Vandaag een oproep van Rogers broer: gisteren is weer een (aangetrouwde) neef (in de betekenis van "cousin", 71 jaar) overleden.

Roger heeft uren in de tuin gewerkt: gras afgereden, gesnoeid. Ik hielp hem even het snoeisel (en lege flessen) naar het containerpark te brengen maar voor de rest heb ik, buiten koken, bijna niets anders gedaan dan slapen vandaag. "Uitzieken" dus (ik zou niet weten hoe ik dat woord moet vertalen in het Frans).

We reden ook naar Sint-Truiden om eerst bij de tabakswinkel wat te gaan vragen over mijn damptoestel dat niet meer werkte nadat ik de coil vervangen had. De verkoper kreeg het in orde en gaf me een nieuwe coil (gratis).

Daarna kochten we die nieuwe smartphone voor mij (wat zijn die dingen toch duur! En dan kocht ik nog niet de duurste).
Het instellen van mijn nieuwe telefoon (na genoten te hebben van een Orval op het terras van "De Kluizenaar") ging niet zonder problemen (zelfs Hendrik kwam eraan te pas via de telefoon van Roger) maar zodra ik de nieuwe smartphone meenam naar de werkkamer kwam ineens alles vanzelf in orde.

Na het avondeten legde ik me in de relax met een boek en een blokje zwarte chocolade... en viel ik slaap tot bijna 22:30 uur. En eigenlijk wil ik nu maar één ding: opnieuw gaan slapen!
Mails worden dus later beantwoord, vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten