zondag 4 december 2022

Naar de Viavia na een bezoek aan schoonzus

Deze ochtend kreeg ik de tekst voor de volgende Limburgse monografie toegestuurd door Jo Corstjens. Ik zal echter pas morgen kunnen beginnen nalezen, want vandaag werden we weer in het Leuvense verwacht. 

Er stond immers een bezoek aan schoonzus L. op het programma. Zeger kwam ook, op zijn fiets ondanks de prikkende kou.

Nog steeds lukt het praten niet heel goed voor L. al merkten we wel enige verbetering sinds de laatste keer. Terwijl we daar zaten, kwam ook zuster A. er even aan, die me het dagboek van mijn grootoom Theo teruggaf. Ze had het een heel interessant relaas gevonden.

Na ons ziekenbezoek stelde Zeger voor iets te gebruiken in de "Viavia".  Dat was weer een ontdekking voor mij en ik heb er bijzonder lekker gegeten (een Egyptische kipbereiding) tegen een heel democratische prijs. Roger vond zijn Indonesische stoofschotel met kokossaus en bonen niet zo heel lekker maar Zeger leek ook volop te genieten van zijn Zuid-Afrikaanse "bobotie". Het was er heel gezellig zitten (al geraakte ik slechts langzaam opgewarmd van de kou buiten) maar ik vrees dat de plek te druk is om aan vriend Karel voor te stellen bij een volgende ontmoeting. 



Na een paar gezellige uren praten, eten en drinken trotseerden we opnieuw de kou om naar de auto te lopen terwijl Zeger op zijn fiets naar huis reed. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten