zondag 28 augustus 2011

Mysterie

Sinds eergisteren geraakte mijn pc niet meer online. Omdat geen van de procedures die eerst Elvira en dan Zeger mij hadden aangeraden hielp, wilde ik wachten tot een van onze experts (zijnde de kinderen dus) op bezoek zou komen en hopelijk een diagnose zou kunnen stellen. En ondertussen zou ik het verder doen met onze netbook. Minder comfortabel maar het is te doen.

Toen we deze ochtend opstonden, merkten we dat er ‘s nachts een stroomonderbreking was geweest. En nadat ik mijn pc herstart had, ging die vanzelf online! Zeer eigenaardig!

Natuurlijk vroeg Roger zich af of ik eergisteren na elke herstelprocedure wel mijn computer opnieuw gestart had. Natuurlijk had ik dat gedaan!

‘Zou het dan toch aan de router gelegen hebben?’, vroeg hij dan. Als de router het laat afweten, volstaat het inderdaad hem even uit en weer aan te zetten. Maar als het aan de router gelegen had, dan had Roger daar toch ook last van ondervonden?

Ik ben blij dat het opgelost is, maar zou wel heel graag weten hoe dat komt!

1 opmerking:

  1. Elvira - en later Zeger - vertelde me dat het inderdaad gebeurt dat 1 van de computers niet meer bediend wordt door de router!

    BeantwoordenVerwijderen