donderdag 12 juni 2014

Parque nacional de Monfragüe

Woensdag 11 juni 2014

Rond half twaalf waren we terug op de camping waar we ons biertje dronken in de bar. We kregen er een tapa bij: spek en gegrilde paprika’s en uiteraard zoals altijd brood.

P6111071 Foto Roger

Met nog een banaan daarna, terwijl Roger de ruiten van de auto lapte, had ik voldoende gegeten! :-)

P6110032 Eigen foto

Terwijl we dat biertje dronken, bekeken we het menu voor deze avond: het stond ons aan.  Weer zouden we deze avond dus niet bij de tent eten! :-)

Ik geraakte ook even online. De temperatuur in onze buurt zou rond de 33°C liggen. Wij  wilden van hier naar Cordoba reizen, maar daar is het nog warmer! Dat kunnen wij niet meer aan. Dan maar naar Tordesillas meer in het Noorden  morgen of overmorgen? Ik weet wel niet meer of we daar wifi hadden. Mogelijk lezen jullie dus een poosje niets nieuws meer hier.

Iets over halfvijf, na een hele lange lectuurpauze, besloten we nog eens naar het natuurgebied Monfragüe te rijden. Het was zo warm dat het zweet van mij afdrupte… Tot we bij de Salto del Gitano halt hielden.

P6110035 Parque de Monfragüe (eigen foto)

P6111078 Salto del gitano (foto Roger)

Daar was het wat frisser, en ontzettend rustig. Heel veel roofvogels, vooral gieren, maar die lieten zich  niet gemakkelijk “schieten”.

P6111083 Foto Roger

We reden uiteindelijk terug naar Plasencia waar we onze boodschappen deden…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten