woensdag 24 augustus 2016

33°C in de schaduw...

... en dus veel te warm vandaag voor een wandeling, zeker wat Roger betreft.

Niet dat ik zoveel tijd over had! De verdieping schoonmaken (en dan nog niet alle kamers, laat staan Rogers boekbindersatelier) vergt al enkele uren werk; ik moest ook enkele teksten nalezen voor de werkgroep WOI (deze avond was het vergadering); tussendoor moest ik nog een heel korte vertaling verzorgen en uiteraard zorgen voor ons eten.

Om 20 uur, vergadering van de werkgroep WOI.
Wij kwamen te laat aan: de gewone ingang van het administratieve centrum van de gemeente is geblokkeerd door werken en we werden verwezen naar een andere ingang. Zonder echt te lezen over welke ingang het ging, liepen Roger en ik naar de achterkant van het grote gebouw, waar meestal een deur openstaat, om daar vast te stellen dat die deur nu gesloten was. Dus liepen we weer naar de voorkant, waar we een tweede ingang vonden!

Vrij vruchtbare vergadering maar toch opgemerkt dat mannen (Wendy was verontschuldigd, dus waren Mieke en ik de enige vrouwen) ook goed kunnen roddelen. Onder andere over een bepaalde tandarts in Heers, en de roddels deden me denken aan wat Rogers tante Laure jaren geleden al vertelde over een zekere tandarts. Na de vergadering heeft Roger het opgezocht (Google natuurlijk): het ging over dezelfde man. Ik dacht destijds dat tante Laure overdreef maar na wat ik deze avond hoorde, ben ik zeker dat ze niet loog en denk ik echt dat over die tandarts een boek moet geschreven worden!:-)

Tijdens de vergadering ook een paar mails gekregen die maken dat ik me weer afvraag of ik niet beter psychologie had gestudeerd in plaats van Romaanse filologie.

O, en ondanks mijn voornemen, geen tijd gevonden om Nany te bellen: kan zij deze hitte wel aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten