vrijdag 12 augustus 2016

Gezellige avond met Bernadette en Juan

Ze hadden een hele oogst aan cadeau's bij: tomaten, ronde courgettes, rode bessen, enkele flessen "La Zoevel", weer een slabbetje voor Eva en een frambozentaart.

Een deel van de ontvangen "oogst" min enkele flesjes die toen al waren opgedronken

Foto's Roger
Ik had, na een wandeling met Roger in Grootloon, gezorgd voor hapjes, een groentesoep en een gratin van venkel. Als dessert had ik watermeloen voorzien maar die werd vervangen door de heel lekkere frambozentaart en de rode bessen.

Zicht op Grootloon met in de verte (bovenaan rechts op de foto) de basiliek van Tongeren

Foto's Roger
Ze zouden niet al te lang blijven, want morgen moet Juan om 16 uur optreden in Ham, samen met onder andere Jopie en Koen.

Maar... We aten, dronken, genoten, praatten, wisselden nieuwtjes uit (niet altijd even goede: Bernadette had het ook over haar op sterven liggende neef), filosofeerden, haalden herinneringen op aan de tijd dat ik Juan kende maar nog niet wist dat Bernadette bestond, herinneringen ook aan Dirk Lambrechts zaliger, we grapten, lachten, hadden het over muziek en literatuur en maakten plannen voor toekomstige ontmoetingen... En ineens was het 1:40 uur in de ochtend.

Toen vertrokken ze. Met de belofte snel weer contact op te nemen, en vanwege Juan om morgen zeker onze groeten te doen aan Koen en Jopie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten