vrijdag 29 juni 2018

Ontgoocheling en goed nieuws

Na nog wat opruimen en een voorlopig laatste wasbeurt belde ik rond de middag naar dochterlief.

Goed en slecht nieuws kreeg ik te horen: Elena heeft een heel mooi eindrapport... maar Matthias is ziek. Hopelijk niet te erg noch te lang zodat hij van zijn vakantie kan genieten!

Daarna gingen we eindelijk langs bij overbuurvrouw Marie-Claire maar we troffen er alleen haar echtgenoot. We keuvelden een poosje en ik vertelde hem dat we zinnens waren onze dagelijkse wandelingen te hervatten en dat ik vandaag dacht aan de plantages achter de kapel van Helshoven (omdat het vrij warm was en de zon krachtig scheen, en je daar een beetje schaduw vindt) en daarna iets te drinken in "De Kluizenaar". Buurman vertelde ons dat "De Kluizenaar" nog steeds niet open is: men is er nog volop bezig met verbouwingen.

We besloten dan maar naar Heks te rijden, daar een dik halfuur te wandelen in een bosje en daarna iets te drinken bij Stephane Malais. Helaas, Stephane bleek met vakantie tot einde volgende week. Roger stelde dan voor naar "De Horne" in Vechmaal te rijden... maar ook die gelegenheid bleek gesloten.

Dan maar gewoon terug naar huis gereden waar ik een klein uurtje besteedde aan het (hoogst)nodige strijkwerk en Roger daarna het gras afreed terwijl ik voor het avondeten zorgde.

Ik ben een beetje ontgoocheld over deze dag!

Gelukkig bracht deze avond een mail van mijn broertje weer goed nieuws maar daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten