vrijdag 8 juni 2018

Test

Binnenkort zit ik even zonder pc. Ons tablet werkt niet meer goed en ons vroegere netbook geraakt niet meer online. Hendrik heeft me een toetsenbord en een muis geleend om aan mijn gsm te koppelen. En nu wil ik even proberen of dat handig is.  Het valt mee al is het niet zo handig als werken op mijn pc...
Misschien moet  ik gewoon even oefenen?
Vandaar deze test.

Vandaag, na onder andere een bezoekje aan overbuurvrouw, een mooie wandeling in Kerniel. De nieuwe lus rond het klooster van Colen en aansluitend een biertje of een wijntje in de "Vallei van Colen".
                                                                         Eigen foto's

We kwamen er een man tegen die we al enkele keren hebben ontmoet in die omgeving.Weer maakten we een praatje en deze keer vernamen we dat hij anderhalf jaar ouder is dan Roger... en dat hij een boek heeft gepubliceerd over bouwkunst in Limburg door de eeuwen heen. Binnenkort moeten we dat boek eens zoeken in de bibliotheek!                       

Ik werk ondertussen weer op mijn pc. De test is geslaagd maar ik vond het niet 100% praktisch. Afijn, beter dat dan niets en misschien leer ik in die periode iets minder tijd voor dat scherm door te brengen! 😉 

O ja, voor we terug naar de auto liepen, weer een paar bijna rijpe kersen geplukt. Ze waren zo lekker dat Roger er wilde kopen onderweg naar huis... Maar ze bleken nog veel te duur!

Eigen foto
  En met "mijn" zieke lijkt het de goede weg op te gaan!                                   

2 opmerkingen:

 1. Hendrik Knaepen8 juni 2018 om 16:02

  Wat was juist het probleem? Was het toetsenbord te klein? Was het scherm (je gsm dus) te klein? Was er te veel vertraging?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het allereerste probleem was dat mijn schermbeeld niet kantelde. Maar dat lag natuurlijk aan mijn instellingen, hadden papa en ik gauw door (ik weet wel niet wie of wat die veranderd hebben). Daarna ging het vrij vlot, toetsenbord was ik bijna gewoon, maar foto's toevoegen (het is me uiteindelijk gelukt) was nog een opgave. Ik kon op het schermpje van de gsm niet goed zien waar ik moest klikken daarvoor (heb het uiteindelijk wel gevonden). Nee dus, toetsenbord lijkt oké als je er een beetje aan went, maar scherm is iets te klein. Maar, zoals ik schreef, ik moet oefenen! En ik ben heel blij dat je mij die attributen leende!

   Verwijderen