dinsdag 19 juni 2018

Lummelen

Van deze met bergen omzoomde kamping rijdt geen bus naar Privas. Te voet is het zeker een halfuur steil klimmen en ik vrees dat mijn gewrichten dat niet aankunnen.

Dus reden we er naartoe na onze brunch. Helaas, we vonden geen parkeerplaats en, voor we het wisten, zaten we weer buiten de stad op zo'n smalle bergweg waar rechtsomkeer maken slechts mogelijk was in het volgende dorp. We reden dan terug naar Privas waar we na een poosje zoeken een parkeerplaats vonden aan een van de randen van de stad. Stad die er van ver mooi had uitgezien maar die ons vanop die parkeerplaats veel minder aantrekkelijk leek. Zouden we ons er wel in wagen, vroegen we ons af en toen bleek dat noch Roger noch ik er echt zin in hadden.

Dan maaar  terug naar de camping nadat we enkele boodschappen hadden gedaan.  Wat rondgewandeld op de immense camping (ook belastend voor de gewrichten wegens heel steile paden), wat gelezen (onder andere in het boek  van Ivo, deze keer over Dirk Lambrechts en "leugens" ontdekt die Dirk zaliger zelf rondstrooide) en gaan kijken in de bar-restaurant van de camping wat er deze avond geserveerd werd. Er zat niemand in de bar, maar des te meer volk aan het zwembad, en er stond enkel gegrilld vlees op de kaart.

Dus, na nog een beetje lummelen bij de tent en een biertje met olijven in de schaduw van "onze" geurende lindeboom, toch weer bij de tent gegeten. Nog eens gazpacho gevolgd door een groentemacedoine en een stuk speltbrood met rillettes. Een perzik en een blokje bittere chocola om de maaltijd af te sluiten.


Eigen foto's

Foto's Roger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten