dinsdag 12 juni 2018

Op reis zonder laptop

Vroeger was dat de normaalste zaak van de wereld, nu ervaar ik het echt als een gemis. Maar ja, ik wilde het proberen met mijn gsm en Hendriks toetsenbord.

We  zijn weer eens in Aubigny waar het niet echt warm is deze avond. Maar kom, het regent niet, wat het bij ons en tijdens een groot deel van de rit wel  deed.

Nanou en later Zeger hadden me  gesprroken over Waze. Ik besloot de app te downloaden tijdens de reis. Heel goede gps, met heel veel duidelijke details. De hele rest van de reis heb ik zitten vergelijken met onze Garmin. Ik heb de indruk dat Waze beter is. En het was grappig: zodra we de Franse grens overstaken, schakelde Waze over van Nederlands naar Frans.

Dat maakt wel dat ik weinig heb gekeken naar het landschap...

Nadat we geïnstalleerd waren op de camping - nadat Philippe ons had verwelkomd - wilden we iets gaan eten in Les deux tours. Het restaurant bleek nog maar eens gesloten!
Dan maar op de camping gegeten: rest soep, brood, tomaten en olijven. En nu drinken we een glas wijn terwijl in de vijvers de kikkers hun best doen.

Zo, dat is voldoende voor deze avond. Hopelijk  word ik deze manier van werken snel gewoon.

O ja, kindjes, als jullie in Haspengouw gaan logeren, zorg dat je alles een beetje proper achterlaten!

1 opmerking:

  1. Waze schakelde hier niet meteen weer over naar Nederlands... en Roger heeft gelezen dat het automatisch overschakelen naar Frans, dat ik zo "plezant" vond, eigenlijk te wijten is aan een bug!

    BeantwoordenVerwijderen