maandag 4 juni 2018

Roger kreeg zeker voldoende beweging vandaag!

Nadat ik enkele dringende mails/berichten had beantwoord deze ochtend was het tijd voor onze uitgebreide boodschappen.
Thuis borg ik alle gekochte waren op, zorgde ik nog voor kleine huishoudtaken en daarna besloten we nog eens te wandelen in Kerniel, deze keer niet in het dorp zelf of rond het klooster maar aan de andere kant van de steenweg.


Kijk eens hoeveel madeliefjes! (Eigen foto's)
Het was nog heel warm maar we genoten van het verfrissend parfum van wilde rozen, van de bloeiende vlierstruiken en de vele madeliefjes.

Na het avondeten, terwijl ik even wilde lezen*, besloot Roger nog eens het gras af te rijden (de groei ervan is bijna niet bij te houden): nog meer dan een uur beweging voor hem dus.

Eigen foto
En... ondertussen weet ik dat ze nog steeds niet hebben gevonden wat er scheelt met "mijn" zieke. Zijn maag blijkt in orde en toch werkt die niet zoals het hoort..

* Ik heb de lectuur van "De nomadentijd" van Ivo Hermans even onderbroken omdat Roger mij (nadat hij het zelf had gelezen), "Camino" van Graeme Simsion en Anne Buist (uiteraard over de "pelgrimsroute" naar Santiago de Compostella) had aangeraden. Vermits dat boek uitgeleend is van de bibliotheek en dus binnenkort moet teruggebracht worden, was ik wel verplicht het voorrang te geven (het boek van Ivo hebben we immers van hem cadeau gekregen). Heel boeiend, die "Camino" (als ik jonger was, ik zou zo aan de route beginnen!) en heel goed geschreven (én vertaald).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten