maandag 10 augustus 2015

Bedanken

Boodschappen gedaan vandaag en weer op zoek geweest naar kurkuma. In het Indisch winkeltje waar we die vorige keer vonden, verkochten ze dat kruid niet meer. Men verwees ons naar een andere winkel die we niet hebben gevonden. Wat de kurkuma betreft gingen we dus onverrichte zake naar huis maar Roger heeft meer dan een uur rondgewandeld in Sint-Truiden en daarna nog een hele poos in de andere winkels die we aandeden.

Nany is van haar gips verlost maar moet nog zeker 3 weken met een brace rondlopen (en mijn zus heeft voor haar oude mannetjessloffen moeten kopen omdat geen enkel van Nany’s schoenen haar nog paste met die brace). Glimlach

Elena en Matthias aan telefoon gehad. Elena had veel te vertellen over hun vakantie, Matthias herhaalde alleen ‘Oma, hallo!’ aan telefoon. Ze willen hier binnenkort nog eens komen logeren.

De Franstalige “vriend” die ik slechts één keer heb ontmoet in Vresse stuurde me dan weer deze interessante URL door.

Zou je niet bedanken voor zulke mooie dag? En dan nog een voorbeeld ontvangen van de video’s die horen bij het “Okinawa-parcours”. Jammer genoeg te duur om me er op te abonneren en elke dag zulk gelukkig makend  filmpje in mijn elektronische brievenbus te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten