vrijdag 21 augustus 2015

Familie

De vorige dagen stonden helemaal in het teken van de familie.

Zeger wilde een paar spullen kopen bij Ikea. Vorige dinsdag haalden we hem af, reden samen naar die winkel waar Roger voldoende beweging kreeg en gingen daarna naar zijn zus.
Elena en Matthias waren al een hele tijd ongeduldig op ons aan het wachten en hadden een leuk cadeautje gemaakt voor Roger en mij:

P8180121

P8180123 Eigen foto’s

Uiteraard moesten Zeger en ik meespelen tot  wanneer het aperitieftijd zou  zijn.

A8183938

A8183948

A8183951 Foto’s Roger

Rond 21 uur brachten we Zeger terug naar zijn studio, gingen we Hendrik afhalen aan het station van Leuven en reden we met hem naar hier.

Volgden twee en halve gezellige dagen. Buiten een kleine vertaling die absoluut moest gemaakt worden, vond ik echter geen minuut voor mezelf. Koken, opruimen, wandelen, eten, praten, naar muziek luisteren, daarmee vulden we de uren. Zelfs het boek “Opgeruimd” van Marie Kondo, dat Zeger mij geleend heeft, kon ik nog maar amper inkijken.

P8180126 Hendrik en Roger (eigen foto)

Hendrik is nu terug naar huis vertrokken. Ik ga de mails van de vorige dagen doornemen (antwoorden zal voor later zijn, vrienden) en eindelijk dat (denk ik) maffe boek beginnen lezen. Ik vrees echter dat ik niet veel van auteurs raadgevingen zal volgen. Zo las ik al dat ze onder andere aanraadt elk boek dat je gelezen hebt, meteen weg te smijten tenzij je er zeker van bent dat je het ooit zult herlezen Glimlach.

3 opmerkingen:

  1. Heb je al eens gehoord van " TE" ?

    Wanneer even iets voor jullie twee? Allèèn? Loslaten...?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En... Het is nog niet gedaan, Nononc! Zei ik niet, toen we pas van de reis terugkwamen: "de drukte is weer begonnen"?

      Verwijderen