zondag 2 augustus 2015

Een geslaagd feest

We vierden vandaag de 70 jaar van Michel, de schoonvader van onze dochter, in de feestzaal en op het tuinterras van Roosekes Breem (een beetje reclame mag, want het was perfect verzorgd).

Lekkere hapjes bij een paar glazen champagne, een fijn muziekbandje dat chansons en schlagers uit onze jeugd bracht en de mensen tussen twee gerechten zelfs aan het dansen zette, uitmuntende gerechten en dranken. En vooral: gezelligheid. Roger en ik hebben ons helemaal niet verveeld zoals Michel en Maria soms vreesden (omdat onze dochter en schoonzoon er niet bij konden zijn). Integendeel: we hebben onder andere mensen teruggezien met wie we twee jaar geleden kennis maakten in Dénia en heel fijne conversaties gevoerd, met hen en uiteraard met Maria en Michel.

De enkele foto’s die ik hieronder plaats zijn echt niet goed (gemaakt met mijn klein fototoestel) maar geven toch een indruk van de gezellige sfeer:

P8020080

P8020085

P8020095

P8020102 Roger danst nooit Bedroefde emoticon! (eigen foto’s)

P8020107

P8020092 Met Michel (foto’s Roger, met mijn toestel)

Een geslaagd feest dus. Het enige minpunt vormden de (niet bestelde) wespen die ons belaagden, tot zelfs in de zaal. Ik weet en heb het weer ondervonden: roken helpt om ze op een afstand te houden. Dat heb ik dus tot en met gedaan: ik heb vandaag dus niet zozeer te veel gedronken (hoewel de wijn rijkelijk vloeide), maar wel te veel gerookt. Glimlach

2 opmerkingen:

  1. in Limburg zou er reeds een wespenplaag zijn, ook bij ons zal die komen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tot nog toe valt het hier nog mee, zeker in vergelijking met gisteren (dat was in de Antwerpse Kempen)!

    BeantwoordenVerwijderen