woensdag 27 april 2016

Eva

We haalden deze middag Eva op bij onthaalmoeder Lutti. Vermits haar grote zus en broer op reis zijn, konden we voor een keer al onze aandacht aan haar schenken en daar heeft ze van genoten!
Ze heeft gekraaid, gelachen, gespeeld (ze grijpt alles vast en als ze er niet mee schudt, gaat het haar mond in), ons "kusjes" gegeven (ze plakt dan haar mond tegen onze wang), we hebben "kiekeboe" gespeeld, ze heeft zich van haar rug op haar zij gerold (en één keer op haar buik) en ze heeft heel goed gegeten en twee keer een dutje van een klein uurtje gedaan.
Deze avond, tijdens het eten, merkte ik hoe ze ons observeerde terwijl we van ons glas nipten. Ik kreeg echt de indruk dat ze ons wilde nadoen en inderdaad... toen ze een bekertje water kreeg, bracht ze dat rechtstreeks naar haar mond en wilde het niet meer loslaten.Foto's Roger behalve de eerste
Hoewel we deze ochtend onderweg naar het Leuvense in de gietende regen reden, bleef het daar droog en kregen we geregeld de zon te zien. Toen we rond 20 uur terug thuiskwamen, vonden we in de tuin de resten van een flinke hagelbui!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten