zondag 17 april 2016

Wat is het koud!

Zo mooi als het was op 15 april, zo koud was het gisteren en vandaag. Gisteren, na nog een paar huishoudelijke taken, een korte wandeling in Rijkel. Kort, want veel te koud.
's Avonds mocht ik een film kiezen. Het werd "Final Destination" die ik ooit met Zeger had bekeken. Hendrik had hem al gezien, Roger niet. Hij heeft er ook van genoten. Daarna nog tot heel laat zitten praten. Hendrik lijkt me al even erudiet als Roger terwijl ik... zo weinig weet!

Ik had ergens gelezen dat er vandaag een soort bloesemfeest was in Guvelingen. Ik dacht dat het ging om een deelgemeente van Sint-Truiden maar in feite is het een wijk die zo heet, merkten we toen we er naartoe reden. Vrij veel volk, een opvallende school en een mooi kerkje... Maar weer zo vreselijk koud! Roger heeft enkele foto's gemaakt maar ze werden jammer genoeg niet opgeslagen door het toestel (probleempje gehad met zijn fotoapparaat).

Na het avondeten brachten we Hendrik naar het station van Sint-Truiden. Ik rilde terwijl we op het perron wachtten op de trein. Het was dan ook amper 7°C!

1 opmerking: