zaterdag 2 april 2016

Het Vinne in Zoutleeuw

Na nog enkele huishoudelijke taken (ik weet het, het is weekend maar de voorbije week was zo druk dat ik niet alles gedaan kreeg), reden we eindelijk nog eens naar Het Vinne in Zoutleeuw.

Daar maakten we een lange wandeling langs onder andere het "Zintuigenbeleefpad": heel rustgevend ondanks het oorverdovend geroep van de ontzettend vele watervogels.


Foto's Roger
Wat ik wel jammer vond: op bordjes langs het pad, vooral bedoeld voor kinderen, hebben we zeker twee taalfouten ontdekt! Ikzelf heb Nederlands moeten leren door te luisteren en te lezen en ik weet hoeveel fouten ik daardoor nog maak: kan men echt niet zorgen dat kinderen alleen correcte teksten te lezen krijgen?

Zoek de fouten (foto's Roger)
Toen we thuiskwamen, was het echt tijd om aan het koken te gaan (soep gemaakt met een rest latuw, uien en een overschot groene groenten, gevolgd door tongfilet met boterbonen gestoofd met ui, look en een vleugje azijn: heel lekker al zeg ik het zelf) maar eerst belde ik even naar Nany... die uiteraard nog een poosje wilde napraten over onze "reünie". Ik probeerde ook even onze vrienden Paul en Liliane te bereiken maar ze gaven niet thuis en ik besloot dat ze het rond deze tijd waarschijnlijk veel te druk hebben om telefoontjes te beantwoorden. Vrienden, als jullie dit lezen: we komen zeker naar de uitvaart van jullie moeder/schoonmoeder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten