vrijdag 15 april 2016

Film niet uitgekeken

Vandaag stond het poorthuis op mijn schoonmaakprogramma maar eerst deden we boodschappen (vermits Hendrik hier is, wil ik andere zaken klaarmaken voor het avondeten dan ik van plan was: hij vindt niet alles wat ik had voorzien even lekker) en maakten we daarna een korte wandeling in de buurt van de kapel van Helshoven. De kerselaars en de perenbomen beginnen te bloesemen.






Foto's Hendrik

Foto Roger
Terwijl ik later nog wat schoonmaakte, zorgden Roger en Hendrik dat het gras een eerste keer werd afgereden dit jaar.

Na het avondmaal wilden de mannen naar een Indiana Jones kijken... en ik deed mijn best om solidair te zijn maar eigenlijk is dat soort films niet aan mij besteed. Ondanks de mooie beelden veel te spectaculair, gewelddadig en luidruchtig.  Ik heb het dus opgegeven om dit te komen schrijven (in de duisternis, want tegenover mij kijken Hendrik en Roger naar de laatste filmscènes op Rogers pc). Straks drinken we nog wel samen een glas.

P.S. Dat zijn we nu aan het doen en toen ik zei dat ik dat soort films iets typisch voor mannen vind, antwoordde Hendrik: 'Het is niet een kwestie van mannen versus vrouwen maar van Jessy versus de rest van de mensen'. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten