woensdag 23 oktober 2019

Het is mijn eigen fout

Gisteren zouden we boodschappen doen nadat ik de voorgenomen telefoontjes had gepleegd, vandaag naar de redactievergadering van Oostland (publicatie van de KVLS) gaan en daarna "onze" zieke bezoeken.
We hebben alles voor vandaag afgezegd en gisteren heb ik heel de dag afwisselend geslapen op de sofa of in de relax. Boodschappen deden we niet (gelukkig hadden we nog voldoende proviand in huis, te meer omdat ik die dag amper een half potje yoghurt heb gegeten).

En dat is mijn eigen fout!
Vermits ik geen pijn meer voelde, "vergat" ik de laatste dagen de hulp van Roger in te roepen om bijvoorbeeld de filterkaraf te vullen, om een wasmand of een zetel te verplaatsen. Met alle gevolgen van dien uiteraard.

Vandaag heb ik al iets minder pijn maar voorbij is het nog niet. En deze keer heb ik mezelf beloofd voor praktisch alles hulp te vragen aan Roger.
Maar of hij dat leuk zal vinden?

Na zijn brunch vandaag bijvoorbeeld (ik had weer niets gegeten) zei ik hem dat de keuken moest geveegd worden (voorlopig vraag ik echt voor alles hulp). Omdat hij dat gisteren al in mijn plaats had gedaan, vond Roger dat vandaag absoluut niet nodig.

Dat zal het probleem zijn als we de volgende weken het huis weer een serieuze beurt geven: hij heeft andere prioriteiten dan ik!

2 opmerkingen:

  1. Als hij het gisteren al gedaan had, waarom was het vandaag dan zo hard nodig?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die keuken veeg ik normaal na elke maaltijd, dus twee keer per dag en dat vind ik persoonlijk echt nodig gezien alle kruimels enz. die op de grond zijn gevallen!

      Verwijderen