woensdag 30 oktober 2019

Het poortgebouw schoonmaken

We maakten weer ruzie over wat wel of niet mocht weggesmeten worden (praktisch niets volgens Roger, heel veel volgens mij), over het feit dat volgens mij op de rekken de zaken per soort bij elkaar moeten staan (cola bij cola, water bij water) en niet alles door elkaar, waar je maar plaats vindt, zoals Roger dat ziet.

Uiteindelijk reden we met een niet echt grote lading naar het containerpark. Ik hielp lege flessen en bokalen in de glasbol te smijten (heel veel andere spullen hadden we niet bij).
Dat voelde ik wel daarna.

Terug thuis belde ik naar Nany die heel lang van alles vertelde. Zo lang dat Roger ondertussen het poortgebouw bleek geveegd te hebben. De rekken zijn niet opgeruimd, er staat nog altijd rommel die volgens mij weg zou mogen, maar kom: het poorthuis is toonbaar. Bedankt, liefje!

'Wilde je nog naar Action?' vroeg Roger iets later. Inderdaad, ik wilde er rondkijken naar nog kleine sinterklaasgeschenken.
Wij liepen er een dik halfuur rond, kochten enkele spullen en kwamen terug naar huis... waar ik me weer installeerde in de relax: mijn rug en buik deden weer pijn.
Weer die diepe slaap, die dromen en dat wakker worden met minder pijn.

En daarna lectuur voor mij terwijl Roger kliekjes opwarmde voor ons avondmaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten