maandag 28 oktober 2019

Weer niet gedaan wat op mijn programma stond

Een heel lang telefoongesprek met Jan Gerits vlak na de middag. Over al zijn plannen en in het bijzonder het boek dat hij wil schrijven over zijn echtgenote, de pianiste Andreia Van Schaick.
Het overlijden van Gaston had hij vernomen, van Ilonka wist hij het nog niet.

Daarna had ik helemaal geen zin meer om de voorgenomen telefoontjes te plegen, eerder heel veel zin om te rusten. Ik ging in de relax liggen en viel in een heel diepe slaap.

Weer werd ik wakker met het gevoel dat het veel beter met me ging. Ik stelde zelfs even voor naar de Action te rijden (in functie van Sinterklaas). Maar na enkele onbenullige taakjes, stelde ik vast dat het overmoedig zou zijn te proberen in een winkel rond te lopen.
En toch moeten we binnenkort weer boodschappen doen en de vorige week bestelde spullen afhalen.

Ik las nog wat op papier en daarna de kranten online en ik stelde vast dat Elena rond 10 uur actief was geweest op haar YouTube-kanaal. Was die dan niet op school op dat uur?
En toen viel mijn euro. Toen dochterlief vroeg of de kindjes even hier konden logeren, bedoelde ze deze week, en niet volgende week.

Wat een blunder! Want in feite, als de kindjes tegen een beetje rommel en vuil kunnen, konden die heel gemakkelijk enkele dagen hier verblijven: ik ben van plan pas overmorgen te beginnen met de schoonmaak tegen volgende week zaterdag.

Hoewel, stel dat de kindjes hier waren, zouden mijn buik en rug ze aankunnen? Ik vrees van niet en een gemaakte afspraak moeten afzeggen vind ik nog erger.

Weer zorgde Roger voor soep deze avond en weer hadden we geen honger meer na een paar borden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten