vrijdag 1 mei 2015

De reizende reiger

Vandaag, ondanks de kou, een lange wandeling in Vechmaal, een heel mooie deelgemeente van Heers.

P5012694 Dit is een brievenbus (foto Roger)

Voor de rest nog wat tijd besteed aan ons huiswerk voor de werkgroep WOI. Ik heb een manier gevonden om sneller te werken, want eigenlijk vind ik het nogal saai.

Na het avondeten reden we naar Heverlee (Leuven) om te gaan kijken naar een voorstelling van “De reizende reiger”. Zeger speelde deze keer niet mee (hij stond achter de bar) maar we hebben hem toch even kunnen spreken. Dat werd weer genieten van improvisatietoneel…

A5013015

A5013022

A5013024

A5013041 Foto’s Roger

En vooral de twee muzikanten bewonderen: ongelooflijk wat die presteerden (ook improvisatie). Het waren twee broers (namen natuurlijk weer vergeten), van wie de ene lid is van “De reizende reiger” en de andere van de Nederlandse improvisatietoneelgroep die vandaag te gast was. De muzikant van “De reizende reiger” verlaat binnenkort ons land en het toneelgezelschap zoekt dus een vervanger. Ik vroeg even aan Zeger (die ook met muziek bezig is) of hij in staat zou zijn tot dezelfde prestatie en onze jongste antwoordde eerlijk: ‘Nee!’.

A5013013 Foto Roger

We waren wel pas iets voor 23:30 uur thuis waar we nog de keuken moesten opruimen. Ons leven wordt echt te druk! Eergisteren vroeg Martine me nog waarom ik geen romans meer schreef. Tja, waarom zou dat zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten