zondag 31 mei 2015

Worst en kip


We waren deze middag door Kim en Jelle uitgenodigd op een barbecue, net zoals vorig jaar. Alleen waren er vandaag geen van onze "kindjes" bij en was het zo slecht weer dat het allemaal binnen moest gebeuren.

Ik had twee stukken vlees voor elk van ons beiden besteld (je kon er ook drie bestellen) maar ter plekke bleek dat je dan alleen recht had op worst en kip. Roger lust geen kip en wilde liever een brochette! Die was echter niet voorzien voor hem maar het "kippenprobleem" heb ik snel opgelost: ik at twee keer kip (het tweede stuk kreeg ik bijna niet op) en Roger twee keer worst (al is dat absoluut niet het gezondste vlees voor hem!).

Alles bij elkaar viel het dus iets minder mee dan vorig jaar! En ik stel zelfs vast dat ik in feite meer dan genoeg zou hebben gehad met één stuk vlees (maar dat kon je alleen voor kinderen bestellen).

Omdat we te weinig beweging hadden gekregen, wandelden we later nog van Borgloon naar Kuttekoven. Van waar we langs de kortste weg terug naar de in Borgloon geparkeerde auto liepen: niet alleen stond er een te felle wind maar het begon ook opnieuw te regenen. Wat een eigenaardige lente weer dit jaar!:-(
Jammer wel, want het was een mooie wandeling met die bloemrijke bermen!

Ondertussen had ik van De Horne een voorstel gekregen voor onze volgende (en waarschijnlijk allerlaatste) Matadi-reünie en deze avond heb ik de uitnodigingen klaargemaakt (en de meeste al via e-mail opgestuurd).

Nu ga ik nog even kijken naar een aflevering van Star Trek.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten