dinsdag 27 november 2012

Over Internetwinkels

Zeger voorspelt al lang dat met de jaren gewone winkels zullen verdwijnen omdat de mensen hun spullen via het Internet gaan kopen. Je merkt inderdaad al dat mensen vaak in een winkel uitleg vragen over een product maar uiteindelijk de zaak daar niet kopen, wel via het Internet.

Onlangs waren we even in een tuinwinkel waar ik toevallig iets zag dat me interesseerde. Ik ben geen shopper, dus kocht ik het niet. Maar de volgende dagen begon ik erover na te denken en ja, vandaag vroeg ik aan Roger om nog even naar die winkel te rijden: ik zou dat ding kopen.

Na onze wandeling in Widooie reden we dus naar die winkel (niet zo ver daar vandaan), maar vonden er niet meer wat mijn aandacht had weerhouden. Ik riep de hulp in van de verkoopsters… en die beweerden dat ze niet wisten dat er in de winkel zoiets te koop stond.

‘Zou het ondertussen misschien kunnen verkocht zijn?’, vroeg Roger. Dat was mogelijk! Stel je voor: die vrouwen wisten niet wat in hun winkel te koop stond, noch wat ze onlangs verkocht hadden!

Toen zei ik tegen Roger: ‘Ik zal thuis eens kijken of ik dat niet op het Internet vind!’.

En… ik had thuis twee klikken nodig om net hetzelfde te vinden, maar dan veel goedkoper! Een paar klikken verder was het besteld!

Zeger krijgt gelijk, dat is zeker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten