dinsdag 17 december 2019

Wat hou ik van zulke rustige avonden!

Deze avond samen met Roger naar Mexicaanse muziek geluisterd, mails beantwoord terwijl hij (denk ik toch) over het wereldnieuws las en hoorde op zijn scherm, bladzijden uit mijn jeugddagboeken overgetypt, geluisterd naar een discussie over God, tijd en eeuwigheid op "Closer to Truth" (bedankt dat je me dat kanaal hebt leren kennen, Hendrik!) en gekeken naar de bereiding van stroganoffsaus op "De keuken van Sofie" (ze doet er meer groenten in dan ik van Dirk Lambrechts destijds heb geleerd).

En dan, ineens, vraagt Roger me of ik "marinara"-saus ken (blijkbaar keek hij dus ook naar andere zaken dan naar politieke items).

Wel, toen ik de naam van die saus hoorde, kreeg ik een vage herinnering aan een saus die destijds werd klaargemaakt in de "Sole Mio", een restaurantje in Leuven waar ik tijdens mijn studies geregeld opdiende.

Ik vond er meteen voldoende recepten van online (hier is een voorbeeld), dus ja, Roger, ik wil die saus zeker eens klaarmaken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten