dinsdag 31 december 2019

Beste wensen!

Ik heb het al vaker gezegd: Roger en ik doen niets speciaals meer op deze laatste dag van het jaar, hoewel ik rond middernacht wel even zal bellen (van smartphone naar smartphone of gewone gsm, dus in een hoekje van de keuken van dit huis waarin dat bijna nergens lukt ) naar onze kinderen en Nany.

Mijn moeder Nany viert deze avond oudjaar bij een dochter van tante José en daar keek ze echt naar uit.
Ik weet niet of Hendrik en Debby met vrienden hebben afgesproken of iets speciaals doen onder elkaar. Maar een gewone avond zullen ze er zeker niet van maken: Debby grijpt, net als haar moeder, immers elke gelegenheid aan om feest te vieren (ze kwamen trouwens vandaag ook pas thuis van een korte reis). En Zeger zal wel afgesproken hebben met dochterlief en haar gezinnetje.

Roger heeft helemaal geen zin meer in feesten op een avond zoals deze en voor mij is het ook meer dan voldoende druk geweest de voorbije maand (zondag met Nany doorgebracht vlak na haar verhuizing, afspraak met Karel, feestje bij Seany, bezoek aan "onze zieke", bezoek aan onze vrienden in Ronse, de "warmste zaterdag", kerstfeesten, ...) en volgende maand wachten ons nog enkele andere feesten en verplichtingen (naar de allereerste afspraak kijk ik dan weer heel fel uit maar daarover later meer).

Hoewel ik dus nog weinig belang hecht aan die "jaarovergang", toch mijn oprechte en beste wensen voor twaalf zo gezond en gelukkig mogelijk nieuwe maanden aan jullie allemaal!

4 opmerkingen: