vrijdag 29 juli 2022

Bezoek aan schoonzus

Vandaag reden we weer naar Leuven: we bezochten nog eens de oudste zus van Roger in het rusthuis. Weer moesten we een beetje zoeken naar haar kamer in dat labyrint van gangen. In de cafetaria wilde ze jammer genoeg weer binnen zitten ondanks het prachtige weer.

We kregen daar het gezelschap van een van haar vriendinnen, een religieuze, "zuster A." (die Roger en ik ook al lang kennen via schoonzus). Die vertelde ons onder andere over haar eigen zus die in de gesloten afdeling van hetzelfde rusthuis verblijft en blijkbaar op haar 81 jaar nog meer verward is dan Nany. Wij mogen dus niet klagen !

Nadat we schoonzus rond 16:30 uur terug naar haar kamer hadden gebracht, vonden we weer de uitgang heel gemakkelijk terug. 

Voor we naar Leuven vertrokken, had ik nog gebeld naar Nany. Ze herinnerde zich al niet meer dan ze mijn zusje gisteren op bezoek had gekregen en ook niet meer dat de zoon van haar vriendin pas was overleden! Uiteraard wist ze ook niet meer dat we onlangs bij haar vrienden Lily en Roger waren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten