zaterdag 2 juli 2022

Schrijnende getuigenissen

Wat een rustige en rustgevende zaterdag (ik geniet daar echt van)! Nany toonde zich goed gezind aan telefoon hoewel ze geen  bezoek verwacht dit weekend (maar ze had veel te vertellen over haar medebewoners - en dat ze veel te vertellen heeft, betekent dat ze veel contact heeft gehad met haar rusthuisburen).

Deze avond echter viel ik op deze veel minder aangename video. Een bijeenkomst van slachtoffers en nabestaanden van slachtoffers van bijwerkingen van "het" vaccin in Parijs. Schrijnende getuigenissen hoorde ik daar! Het ging uiteraard onder andere over geschorste verzorgenden, vrouwen met menstruatieproblemen maar er kwamen ook nabestaanden van overleden slachtoffers aan het woord die onder andere vertelden over advocaten die ze aanspraken na het overlijden van bijvoorbeeld hun kind of echtgenoot, over het achterhouden van het dossier door justitie, over de mainstreammedia die weigeren te spreken of te schrijven over hun ervaringen. Ik werd er echt niet goed van!

Dus ga ik nog even iets heel rustgevends doen (lectuur of meditatie?) voor het slapengaan, nadat ik een paar mails heb beantwoord! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten