woensdag 19 december 2018

The gods must be crazy

Vandaag werd Zeger 37 jaar! Amai, zoals ze zeggen in Antwerpen, dat is al een hele leeftijd en Roger en mij maakt dat ook niet jonger (maar we beseffen wel dat we oude mensen zijn geworden). Zeger had het heel druk op zijn werk: ik vrees dat er niet veel verjaardag vieren bij was!

Zoals we onszelf gisteren beloofd hadden, keken we deze avond samen naar een film in de "bibliotheek". Het werd "De gods must be crazy" die we lang geleden al hadden gezien. Heel spannend, grappig en zelfs leerrijk: we hebben er echt van genoten!

Daarvoor (eigenlijk nog voor het avondeten maar het schemerde al) maakten we een wandeling in Sint-Truiden nadat we weer even hadden "gekuierd" in de  Kringwinkel.

Foto Roger
Aangenaam (ik hou van die stad) ondanks het feit dat Roger absoluut wilde rondkijken naar schoenen voor mij (ik heb er niet "echt" nodig en vind het aanbod te duur). 

O ja, ik was heel fier op mezelf bij het kijken naar die film. Deze keer kregen we enkel Engelse onderschriften... en ik bleek er absoluut geen Nederlandse of Franse nodig te hebben. Die Engelse heb ik echter wel steeds nodig: ik begrijp gesproken Engels veel minder goed dan geschreven Engels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten