zondag 9 december 2018

Eindelijk nog eens samen naar een film gekeken!

Sinds Hendrik het mogelijk heeft gemaakt naar films te kijken op het televisietoestel vraag ik geregeld aan Roger wanneer we nog eens samen naar een film kijken. Helaas, we hebben het allebei zo druk dat het er maar niet van kwam.

Deze avond (al vrij laat) was het eindelijk zover. Geen van ons beiden had nog iets speciaals op zijn programma staan (hoewel ik zopas heb vastgesteld dat ik één dag achtersta met het overtypen van mijn vroegere dagboeken: daar ga ik waarschijnlijk nog voor zorgen voor het slapengaan).

We installeerden ons in de bibliotheek voor het televisietoestel, met een biertje en een plaid (het is daar minder warm dan in de rest van het huis) en kozen "The 40 Year Old Virgin".
Dat kiezen ging echter niet vanzelf: de afstandsbediening, die Hendrik op mijn gsm had geïnstalleerd, bleek niet verbonden te geraken en de zoekfunctie op de gewone afstandsbediening verbonden met het televisiescherm bleek niet echt handig. Op de duur verbond Roger een muis met de televisie en toen geraakten we snel aan de film.

Het was gezellig, zo dicht naast elkaar, in fauteuils in plaats van op onze bureaustoelen, samen naar dezelfde film kijken... maar uiteindelijk vonden we de film, hoewel leuk in het begin, wat langdradig.
Jammer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten