zondag 16 januari 2022

Christian Perronne nogmaals aan het woord

De rugpijn belette me niet naar dit interview te kijken deze avond.  Met professor Perronne nogmaals, een Franse (onder andere) inentingsspecialist. Uiteraard is het weer in het Frans maar als het je interesseert, klik dan aan het einde zeker (onderaan het beeld) door naar het tweede deel van het interview, want dan pas wordt het echt heel interessant. Ikzelf kreeg in elk geval plausibele antwoorden op veel vragen die ik me al lang stel! 

Ik ga hier echt niet het hele interview resumeren of vertalen (dan zou ik eerst opnieuw moeten kijken) maar... ik begin stilaan te begrijpen wat er gaande is in de wereld. Hoewel ik het soms al vermoedde, ik wilde niet geloven dat geld zo'n grote (en soms moordende) rol kon spelen! 

Ik vind het echt jammer dat er nog geen tool bestaat om gesproken taal te vertalen (maar dat komt nog wel misschien?)! 

9 opmerkingen:

  1. Waarom ben ik niet verbaasd? Eén zoekopdracht is voldoende om vast te stellen dat Christian Peronne uit dezelfde stal komt als uw andere held, Didier Raoult. M.a.w.: het is weer één en al slecht onderbouwde pseudo-wetenschap, controverse en samenzweringstheorieën. U zit echt in een informatiebubbel, een fabeltjesfuik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zijn vaak de mensen die "moeten zwijgen" die de waarheid zeggen!

      Verwijderen
    2. Maar hij "moet" toch helemaal niet zwijgen?

      Verwijderen
    3. Jawel! Dit interview bijvoorbeeld eindigt op een ander kanaal om niet, zoals het geval was met andere, gecensureerd te worden!

      Verwijderen
    4. Een beetje ernstig blijven hé. Hij kan zijn verhaal doen en kan u het ook zien en horen, dat bewijst het feit dat u er hier kan naar linken. Dus het is onzin dat hij "moet" zwijgen.

      Verwijderen
  2. Overigens, dezelfde redenering volgende, moet de aarde wel plat zijn. Want ik ken iemand die dat beweerde op YT en YT heeft die video "gecensureerd" wegens onzin, dus hij moest uitwijken naar een alternatieve videosite, dus hij "moest zwijgen", dus zal het wel de waarheid zijn. Komaan hé zeg...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb niet gezegd dat iemand die moet zwijgen altijd de waarheid zegt, wel vaak! Maar ik ben sowieso tegen censuur: laat iemand toch vrij beweren dat de aarde plat is! Als ik beweer dat ik gisteren een elfje heb ontmoet, word ik dan ook gecensureerd?

      Verwijderen
  3. Ik schreef "censuur" tussen aanhalingstekens omdat u dat woord gebruikt maar het eigenlijk niet van toepassing is. Internet staat vol met flat-earthers en ook Perronne kan er blijkbaar zijn verhaal doen (anders was dit stukje van u niet eens mogelijk geweest), dus welke censuur? Ik bestrijd gewoon uw stelling dat wie beschuldigd wordt van het verspreiden van onzin (en dus niet "wie moet zwijgen", want dat moet hij niet) vaak de waarheid vertelt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Perronne mag nog praten als burger op YT, niet als medicus en professor: daarom wordt het tweede deel van het interview op een ander kanaal uitgezonden, vermits hij daar praat als specialist en niet meer als gewone mens.
      Als iemand (liefst met dezelfde graad van kennis als Perronne) mij met een fatsoenlijke uitleg kan overtuigen dat Perronne ongelijk heeft, dan zal ik mijn mening herzien. Maar een uitleg gebaseerd op wat "men zegt", vind ik niet voldoende. Het probleem is jammer genoeg dat een medicus die nog niet aan zijn pensioen toe is tegenwoordig niet meer alles durft te zeggen wat hij zou willen zeggen. En dit weet ik uit goede bron!

      Verwijderen