dinsdag 4 januari 2022

Didier Raoult nuanceert

Het toeval (?) bracht me vandaag naar dit betoog van professor Didier Raoult. Die nu nog iets meer dan vroeger durft te zeggen blijkbaar (hij gaat op pensioen). Het is in het Frans, niet al te ingewikkeld, niet lang maar het gaat niet zomaar over koetjes en kalfjes. Als je het enigszins aankunt, raad ik je toch aan even te luisteren

Ik probeer te resumeren. Deze epidemie is geen zaak van politiekers maar van huisdokters die de laatste maanden onterecht werden weggecijferd. Verzorging was immers belangrijker dan de vaccinatie die de pandemie niet heeft kunnen afremmen (dat laatste herhaalt Raoult al van in het begin en het heeft hem veel problemen bezorgd). Hij raadt absoluut af kinderen systematisch te vaccineren en is heel wantrouwig tegenover de huidige (manipulatie van de) media. Het virus lijkt te evolueren zoals men van een virus kan verwachten (naar meer besmettelijk maar minder gevaarlijk) en hij denkt dat deze vaccins totaal overbodig zijn tegenover de nieuwe varianten.

Hij gaat (op zijn eigen kalme manier) ook tekeer tegen de huidige censuur, leugens en manipulaties. 

Echt, als je de taal een beetje verstaat, luister er even naar!

4 opmerkingen:

  1. Dr. Didier Raoult, de man die er voor bekend staat zijn eigen onderzoek op dusdanige manier te manipuleren zodat het resultaat hem gustig uitkomt... Met andere woorden: hij vervalst zijn onderzoeken. Volledig te vertrouwen en zéér geloofwaardig...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vooral de media waar je zulke zaken leest, zijn te vertrouwen!!!

      Verwijderen
    2. Ja ik besef dat jij meer vertrouwen hebt in fake news websites die ervoor gemaakt zijn mensen iets wijs te maken. Dat bewijst alleen maar hoe goedgelovig jij bent.
      Feit is dat Raoult herhaaldelijk en met opzet foutieve data heeft gebruikt in zijn onderzoeken, om de resultaten te hebben die hij voor ogen had.

      Verwijderen
    3. Ik luisterde hier alleen naar de uitleg van Raoult maar las ook wel de (voor de zoveelste keer) foutieve en leugenachtige berichten in bepaalde media. En sorry maar ik hecht eerder geloof aan wat Raoult zegt!

      Verwijderen