vrijdag 6 mei 2022

Didier Raoult en Alain Grootaers

De boekhouding van de Limburgse monografieën is bijgewerkt, ik heb nog eens een telefoontje gekregen van V., heb enkele eenvoudige huishoudelijke taken verricht terwijl Roger een deel van het gras afreed en ik heb deze avond lekkere alu gobi klaargemaakt. 

Daarna keek ik naar een interview met Didier Raoult over zijn nieuwe boek. Heel interessant maar, dacht ik, ik zou het een tweede keer moeten bekijken en de voornaamste items noteren. Dan zegt Roger me dat hij pas een artikel van Alain Grootaers heeft gelezen dat hij heel leerzaam vond. Ik ga zelf eens kijken en wat lees ik? Ongeveer hetzelfde als wat ik Raoult pas hoorde zeggen! Wat een eigenaardig toeval weer (of zou Grootaers ook naar dat interview hebben geluisterd?). Ook de reacties op het artikel zijn interessant. Ik vrees echter dat het artikel betalend is en kopieer hieronder de voornaamste details (die dus overeenkomen met het discours van Raoult).

"Er wordt vaak geschermd met de voorbeelden van verplichte vaccinatie tegen poliomyelitis en de pokken. Dat is appelen met peren vergelijken (...). De pokken en polio hebben namelijk geen zoölogisch reservoir (overdracht door dieren) en zijn daardoor dus gemakkelijker in toom te houden.

Wie gevaccineerd is (...) blijft het virus krijgen en overdragen, besmet dus anderen en wordt zelf nog steeds besmet en mogelijk ook ziek. Bovendien hollen de vaccins hopeloos achter de realiteit (zijnde de nieuwe varianten) aan, zodat de staatsgestuurde gezondheidszorg in haar eigen logica zal moeten blijven boosteren tot Sint-Juttemis. 

Er is dus geen enkele wetenschappelijke reden voor een vaccinatieverplichting (...) voor de zorg. Dat zeg ik niet alleen: dat werd ook zo duidelijk door 31 van de 32 wetenschappers gezegd tijdens de voorbije parlementaire hoorzittingen. 

Die 700.000 zorgmedewerkers zien dus al een tijd met eigen ogen de kleine en grote gevolgen van de covid-19-vaccinatie en al worden hun stemmen in de staatsmedia gesmoord, op andere platformen klinken er velen en klinken ze luid."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten