dinsdag 24 mei 2022

Genieten!

We gingen nog eens naar de kindjes vandaag. Na het vieruurtje en het uitwisselen van nieuwtjes (en kijken naar oude foto's op ons netbookje - de foto's waar ik mee bezig ben) de huistaken. Voor Elena (voor en na de muziekles waar ze met de mama van buurmeisje Anna naartoe reed) de voorbereiding van een overhoring over het hart en de longen. Interessante leerstof en volgens mij goed onderwezen geweest. 

We hebben uiteraard ook een gezelschapsspel gespeeld. "Labyrint" dat me leek geïnspireerd door een vroeger spel "Labyrint" dat we met onze eigen kinderen speelden (en dat nog in hout werd gefabriceerd - echt - door dochterlief en Roger). We hebben dat spel nog steeds: misschien bovenhalen als de kindjes hier logeren?

Dochterlief kwam thuis van haar werk, schoof de rest van een gegratineerde spinazieschotel in de oven en haalde samen met Roger de meisjes van de muziekles. Ondertussen keken Matthias en Eva tv. Ik bewonderde de nieuwe creaties van onze dochter. Waar vindt ze daar toch de tijd voor?

We aten samen met thuisgekomen schoonzoon de heel lekkere ovenschotel (Eva lust wel geen spinazie, ocharmen!) en voerden interessante gesprekken waarbij bleek dat de kindjes wel uitkijken naar hun logeerpartijtje hier binnenkort. 

En ik, ik heb gewoon intens genoten, de hele middag! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten