woensdag 18 mei 2022

Huishouden en familie

Vandaag, voor onze boodschappen, eindelijk naar het containerpark gereden. Ik merkte wel dat Roger enkele spullen niet meenam en ging er van uit, hem kennende, dat hij die toch wilde bijhouden. Helaas nee, achteraf bleek dat hij die gewoon vergat: nu moeten we binnenkort er nog eens naartoe rijden!

Telefoontje met Nany weer vandaag. Ze blijft klagen dat ze lang moet wachten op hulp om naar toilet te gaan: 'En jij kunt niet komen helpen zeker?' 'Hoe lang moet je wachten?' 'Ik weet het niet, een half uur?' 'Als je me belt voor hulp om naar toilet te gaan, zijn wij in het allerbeste geval na iets meer dan anderhalf uur bij jou en door de week waarschijnlijk pas na meer dan twee uur!'

Ik vermoed echt dat ze enkel gezelschap mist, al begrijp ik niet waarom ze nu niet een van haar medebewoners - die ze in normale omstandigheden dagelijks ontmoet -  op bezoek krijgt. En... natuurlijk heeft ze een van haar beste vriendinnen verloren en kan ze dus niet meer dagelijks naar "tante" José bellen.

Maar... misschien heeft Nany toch bezoek gekregen of met iemand kunnen bellen? Ze bleek immers weer heel verward: toen ik haar vroeg of er iemand had gebeld, "dacht" ze van wel, maar ze wist het niet meer precies én ze vertelde weer eens dat ze van kamer was verhuisd maar dat het dezelfde kamer was! Nu kwam er wel een bijkomend heel eigenaardig detail aan te pas: die nieuwe maar tegelijkertijd zelfde kamer "zou meer in de richting van 's Gravenwezel" liggen (dat is de gemeente naar waar we verhuisden na ons verblijf in ons eerste huis in het Antwerpse). Er is duidelijk een probleem met de neuronen van Nany!

Roger belde met zijn zus maar hij kon nog steeds geen dag afspreken voor een bezoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten