woensdag 15 juli 2020

Vertalingen

Een paar uur gestreken vandaag. Nog nooit had ik zoveel strijkgoed bij elkaar laten komen! Roger wilde dat strijken ook leren, en deed het vrij goed maar vond, net zoals ik, die bezigheid niet echt rustgevend.
Daarna even naar Nany gebeld voor we nog even gingen wandelen in Sint-Truiden.

Onderweg kreeg ik een telefoonoproep van een klant. Of ik tegen zondag een veertigtal A4-bladzijden kon vertalen. Dat vond ik te veel (ook al omdat we binnenkort een afspraak hebben met Boudewijn, en omdat ik de vorige vertaling nog moest nalezen en leveren). 

Na een poosje opnieuw een telefoontje van die klant: en de helft, zou dat lukken? Ik nam de job aan en na onze wandeling (een tweede damptoestel en een paar haarspelden gekocht onderweg) vond ik thuis 5 bestanden van tussen de 2 en 12 bladzijden.

Ik heb dus al deze avond de vorige vertaling nagelezen en geleverd, en snel enkele mails beantwoord. Morgen begin ik aan die nieuwe teksten die heel interessant lijken.

Eigenlijk wilde ik morgen, nadat de vorige vertaling geleverd was, de keuken eindelijk serieus onder handen nemen... maar dat werk wordt dus weer uitgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten