vrijdag 31 juli 2020

Naar de kindjes

We waren heel droevig toen we bij dochterlief aankwamen, dat merkten zij, haar man en de kindjes meteen. Er werd dan ook vrij vaak over onze vriend Jan de fotograaf gesproken, hoewel alleen onze dochter hem een paar keer heeft ontmoet.

En toch, ondanks die droefheid, de telefoontjes die Roger en ik pleegden, en zelfs ondanks het vreselijk hete weer, werd het een prachtige middag en avond. 

Bijgepraat en heel interessante conversaties gevoerd, onder andere over hun en onze reizen en over Corona uiteraard. 
Monopoly gespeeld met de kindjes (bedankt voor het speelgoed, Boudewijn!) en gezellig geaperitiefd in de schaduw voor we daarna op hun terras tot heel laat genoten van een barbecue en uitstekende wijn.




O ja, en dit moet ik onthouden. Schoonzoon vertelde ons dat ze op een van hun reizen naar Spanje hadden genoten van een heel eenvoudig maar lekker recept: met veel look gebakken doperwtjes en spek. 
Dat wil ik ook eens klaarmaken! 

1 opmerking:

  1. Ik heb recepten gevonden van erwtjes en spek (of ham). Je vindt ze in overvloed op Google, met uien, look, soms met eieren erbij! Blijkbaar is dat een vrij traditioneel recept dat op vele manieren wordt bereid. En dat wij nooit zijn tegengekomen in Spaanse restaurants!

    Maar, zodra het iets minder warm is, ga ik het klaarmaken, beloofd!

    BeantwoordenVerwijderen