donderdag 23 juli 2020

Keuken

Vandaag hebben we eindelijk samen de keuken onder handen genomen en daar hebben we uren aan besteed!
Ik heb ze niet geteld, want regelmatig hielden we een korte pauze, ik om mijn armen te laten rusten, Roger waarschijnlijk omdat hij gewoon moe was.
En nu zijn mijn armen heel moe! Ze hebben zelfs een poosje vrij fel pijn gedaan. 

In feite wilde ik eerst morgen het poortgebouw een beurt geven maar ik denk dat ik daar beter nog even mee wacht... als ik het al doe, want met die wespen! Hoewel, ze lijken inderdaad opvallend weinig agressief. 

Vandaag contact (via e-mail) gehad met een kennis die dat "gezeik" in België beu is. Te veel restricties, te veel maatregelen, te veel bemoeienissen, Dat is waar... maar als het virus inderdaad weer zo fel opflakkert, is het misschien geen slecht idee weer restricties in te voeren? 

Ik herhaal: als we worden belogen en als dat alles bedoeld is om ons onder de knoet te houden, is het zo goed en gesmeerd gebeurd dat ik uiteindelijk niet meer geloof in die theorie. Dan zou er een ongelooflijk goed scenario aan de basis ervan liggen! 

Als inderdaad een virus ons bedreigt, ga ik akkoord met veel van die restricties. Onder andere omdat Roger tot twee risicogroepen behoort, al vind ik het heel jammer dat, door de familiesamenstellingen, onze kinderen nooit tot "onze" bubbel konden behoren

Ik heb, sinds de "versoepelingen", altijd gedacht: ofwel gaan we nu weten wat er echt van is, ofwel gaat de ziekte weer opflakkeren! Het tweede is blijkbaar gebeurd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten