zaterdag 7 november 2020

Lange nacht

Vorige nacht, vlak voor het slapengaan, verschenen Hendrik en Debby plotseling op mijn gsm-scherm en... we hebben tijdens een video-ontmoeting tot heel vroeg gezellig zitten babbelen. Blijkbaar lukt het die twee zelfs van op afstand ons uit ons bed te houden!

Gevolg: Roger en ik, die verkeerdelijk dachten dat we nog steeds nachtraven zijn, waren heel moe deze ochtend. Het was dan ook maanden geleden dat we nog zo laat waren gaan slapen!

Vandaag, na mijn dagelijks telefoontje naar Nany, besloten we nog eens in Jesseren te wandelen. We maakten opnieuw de lus die langs een Romeinse site zou passeren (maar weer hebben we die site niet ontdekt). Het was heel mooi weer, daar was het heel rustig maar onderweg, in Borgloon bijvoorbeeld, zagen we ontelbare wandelaars. En niet altijd in groepjes van hoogstens vier personen!

Een paar foto's van Roger:



Ik merkte tijdens de wandeling wel op dat ik over het meest minuscule obstakel struikel. Ik heb al heel mijn leven mijn voeten niet hoog genoeg opgeheven ("gesloft" dus) en blijkbaar is dat nu nog verergerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten