zaterdag 21 november 2020

Vragen

Voor morgen stond in onze agenda (buiten mijn verjaardag uiteraard): bezoek aan Nany. 

Dat kan echter nog steeds niet doorgaan omdat Nany om de twee weken van één enkele persoon bezoek mag krijgen en ze morgen broertje ontvangt. Nu, zelfs als ze morgen geen bezoek kreeg van iemand anders, stelde zich een probleem voor ons. Ze mag immers slechts één persoon op bezoek krijgen... en Roger en ik, dat zijn twee mensen. Ik zie ons echt niet twee keer anderhalf uur rijden om te zorgen dat ik in m'n eentje een uurtje of zo bij Nany doorbreng terwijl Roger in de auto wacht.  En dan heb ik  het nog niet over het feit dat de bezoekers in dat rusthuis zelfs niet naar toilet mogen én dat alle cafés gesloten zijn! Voorlopig dus maar verder per telefoon contact houden zeker?

Hoewel ik gisteren onderstreepte dat ik de maatregelen wil opvolgen, blijf ik me vragen stellen over de hele situatie. En dan val ik deze avond op een betoog van professor Toussaint die beweert dat die lockdown geen enkele invloed heeft op de mortaliteit! Wat moet je op de duur nog geloven? 

O ja, deze avond ontdekt dat Crèvecoeur nu ook een soort meditaties is begonnen (die hij "syntonisatie" noemt) op zijn privékanaal. Ik heb deze avond aan eentje meegedaan en dat deed deugd (ik ben nogal meditatief van aard en het is dus absoluut niet de eerste keer dat ik mediteer!). Jammer genoeg gaat het over een privékanaal en kan ik er jullie geen link naar plaatsen - nu, het is toch in het Frans, dus misschien niet zo interessant voor jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten