woensdag 4 november 2020

Over een valpartij en Sinterklaas

We deden vandaag enkele boodschappen in Borgloon (en kochten er onder andere snoep voor 6 december) en reden daarna naar Sint-Truiden (nadat we eerst bij de apotheker langsgingen voor oogdruppels). 

Dochterlief had me onlangs verklapt wat in de brief van de kindjes aan Sinterklaas staat en - vermits speelgoedwinkels dicht zijn omwille van Corona - had ik al besloten Sinterklaas aan te raden te kopen via Bol.com. Maar ik wilde zelf eens nagaan of er geen interessante spulletjes te vinden waren in boekenwinkels die wel open mogen blijven.

Roger parkeerde de auto langs een straat niet zo ver van het centrum, ik stapte uit de auto, liep rond de auto terwijl Roger de portieren sloot... en struikelde over iets (wat?). Ik voelde dat ik mijn evenwicht verloor, merkte dat Roger dat doorhad en mij probeerde recht te houden, maar tegelijkertijd sloeg hij een laatste deur dicht en viel ik. Op mijn linkerbil en rechterpols. 

Voor mijn achterwerk betekent dat enkel een blauwe plek, voor mijn pols, die aan het "genezen" was, is het erger!

Ik ben al weken het overtypen van de laatste brieven van mijn vader aan het uitstellen (omdat ik met veel andere zaken bezig ben die veel van mijn polsen vergen) en nu zal het dus nog langer duren! Het lijkt wel of ik die niet mag overtypen (bijgeloof, ik weet het!).

We konden Sinterklaas niet echt helpen (alles veel te duur voor zijn budget): uiteindelijk heb ik hem toch weer verwezen naar Bol.com voor enkele bijkomende cadeautjes (tja, je moet die heel oude Sint soms wel een beetje helpen, hé, kindjes!). 

Deze avond heb ik nog een heel klein beetje pijn, vooral aan mijn rechterpols. Ik vraag me echter serieus af waarover ik ben gestruikeld? 

Verloor ik misschien zomaar mijn evenwicht (wat soms gebeurt bij het ouder worden)? En... dat idee vind ik wel angstaanjagend! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten