dinsdag 19 maart 2019

Frédéric Saldmann

Dat is de naam van die dokter over wie ik zonet schreef. Hij is trouwens ook de auteur van verschillende boeken die me heel boeiend lijken.
Eigenaardig dat ik die vandaag pas ontdek. Maar... ik ben wel blij dat ik hem ontdekt heb, onder andere omdat hij duidelijk veel zin heeft voor humor.

Ik keek zopas nog naar een interview met hem en af en toe schoot ik in een schaterlach die Roger (hij is naar een of ander politiek programma aan het kijken) van achter zijn pc en koptelefoon deed opschrikken.

Het is jammer genoeg wel allemaal in het Frans, maar als je denkt het te zullen begrijpen, kijk maar eens zelf en verneem bijvoorbeeld waarom masturberen voor de maaltijd gezond is, welke de beste manier van vrijen is... en ook hoe je tien jaar aan je leven kunt toevoegen door minstens 12 keer per maand seks te hebben of hoe je je achterwerk moet afvegen na het schijten om sommige ziekten te vermijden!

Allemaal heel grappig (tja, het is een uitzending van een Franse televisiezender, vandaar hé) maar steunend op  wetenschappelijke studies die me heel interessant lijken.

Hij raadt wel aan water te drinken in plaats van wijn, maar, zelfs als je de raadgevingen van een dokter volgt, ben je niet verplicht ze allemaal te volgen, of wel? 😇

Misschien koop ik nog wel eens een boek van die Saldmann!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten