dinsdag 26 maart 2019

Het blijft druk

Nadat ik enkele huishoudtaken had verricht (onder andere voor die wasjes gezorgd) en nog snel een nieuwe heel korte tekst had vertaald, was het na de middag tijd om naar het Leuvense te rijden.

Eerst een bezoekje aan Rogers oudste zus waar we wat bijpraatten en herinneringen ophaalden.
Na een uurtje namen we afscheid (Roger bracht een zoveelste stoel mee om te herstellen) en reden we naar de school van de kindjes.

Weer hadden ze veel te vertellen onderweg naar huis. Over knutselwerkjes, over hun vriendjes en over een reis die ze binnenkort gaan maken met hun andere grootouders (ik was van plan ze een paar dagen hier te vragen tijdens de Paasvakantie, maar dat zal dus niet doorgaan).

"Thuis" (de werken vorderen goed) was het weer haasten om op tijd in de dansles te zijn. Eva wilde niet meekomen - ze was te moe en bleek trouwens te slapen in de speelkamer toen we terugkwamen.
Matthias ging wel mee en terwijl Elena danste, speelden wij getweeën spelletjes.

Matthias raapt de speelkaarten op die hij op de grond heeft laten vallen

Eigen foto's

Een uurtje later reden we terug naar "huis" waar dochterlief ons kort daarna verliet om les te geven. We aten nadat ik een laatste hand had gelegd aan het avondmaal... maar Eva kregen we niet wakker.
Zelfs toen Elena en Matthias daarna naar tv mochten kijken (wegens de verbouwingswerken zijn tv en sofa nog steeds in de speelkamer opgesteld), bleef Eva rustig doorslapen.

Kort daarop kwam schoonzoon eraan, hij maakte haar wakker... maar daar werd het meisje heel slecht gezind van. Ze klaagde dat ze honger had maar lustte zogezegd het eten niet.

Toen Roger en ik terug naar Haspengouw vertrokken, was schoonzoon nog steeds bezig haar te proberen te doen eten!

En hier... wachtte nog wat werk op mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten