zondag 3 maart 2019

Een hele fijne dag

Dochterlief en schoonzoon zouden tegen 16 uur Elena, Matthias en Eva brengen. Om 14 uur kregen we een telefoontje: of ze ook wat vroeger mochten aankomen. 'Nee, dit huis gaat pas open om 16 uur', grapte ik. Uiteraard mochten ze vroeger komen!

Iets voor 15 uur belden ze aan, net op het moment dat ik via telefoon een afspraak regelde voor deze maand met de ouders van schoonzoon.

We aten boekweitpannenkoeken, praatten - onder andere over Elena haar eerste communie, over religie, over de bijbel, God, Jezus en de Heilige Geest, maar ook over school, de stofontwerpen van dochterlief en de verbouwingswerken. Matthias speelde met de legoblokjes en toonde mij een helikopter die hij had gemaakt, Eva speelde met de poppen en samen speelden ze verstoppertje.

Matthias toont me zijn creatie (eigen foto)
Rond 17 uur begon ik het avondeten te bereiden (groentesoep met balletjes, broccolipuree en hamburger) terwijl we een aperitiefje dronken. We aten, onze kinderen namen afscheid van ons en van de kindjes en Elena, Matthias, Eva en ik begonnen een gezellige gezamenlijke tekensessie terwijl Roger de tafel afruimde en het buiten heel fel begon te waaien!


Iets later vroeg Eva spontaan om te gaan slapen. Haar broer en zus zouden nog even naar een film kijken, Matthias op de pc van Roger en Elena op de mijne.


Eigen foto's
Zopas brachten Roger en ik ze naar bed. Nee, dochter en schoonzoon, ik zeg niet hoe laat dat was: dat is een geheim!😉

1 opmerking:

  1. Eigenaardig: ik probeer altijd de kindjes te fotograferen zonder dat ze het opmerken maar Matthias en Elena merken het steeds op!

    BeantwoordenVerwijderen