zondag 31 maart 2019

We zijn opnieuw onder ons

Onze vrienden zijn vertrokken kort na het middageten (dat we begonnen te nuttigen rond 14:30 uur, zomertijd).
André had blijkbaar zin om nog wat langer te blijven maar vermits ze een poosje moesten rijden...

We spraken in juli af bij hen, deze keer weer samen met hun dochter Nanou en echtgenoot (die waren dit weekend niet vrij).

Ondertussen was de tekst van de volgende monografie van de KVLS aangekomen en mijn bedoeling was daar te beginnen aan werken maar ineens voelde ik me zo ontzettend moe (die overgang naar de zomertijd hé)!
Ik heb dus alleen nog een beetje gelezen nadat ik de leefkeuken, die smerig was geworden - vandaag was het weer vrij koud en we verbleven er de hele tijd -  even had  onder handen genomen en de wasmachine laten draaien.

Deze middag had ik iets heel lekkers in elkaar geflanst in de wok, met veel broccoli, koolzaadolie, veel look, een paar aardappelen en vrij veel peper en kurkuma. Daarbij serveerde ik roodbaars gebakken in olijfolie.

Deze avond aten Roger en ik kliekjes van gisteren en deze middag en later keken we samen naar een aflevering van Wallander.

Het is nu 0:20 uur, dus eigenlijk 1 april, maar naar mijn gevoel is het 23:20 uur en nog steeds 31 maart. Nog even voor facturen zorgen en dan verder lezen in "Trots en Vooroordeel" van Jane Austen.

Eigenlijk wilde ik deze avond nog bellen naar mijn moeder Nany maar dat stel ik uit tot morgen: ik heb genoeg gebabbeld dit weekend (en dan mag ik niet klagen: ze zijn zeldzaam de vrienden bij wie je je kunt permitteren van uren te zitten lezen in hun gezelschap!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten