zondag 17 maart 2019

Geen wandeling vandaag maar wel "Bruno"

Weer koud en veel wind, regen, hagel en smeltende sneeuw vandaag.
Op een zeker ogenblik, na de middag,  leek het even rustiger te worden en een poosje droog te zullen blijven. Ik had ergens gelezen dat alle winkels vandaag open waren in Sint-Truiden en, omdat Roger zelf vaststelde dat we weinig bewogen, stelde ik voor daar naartoe te rijden (niet omdat ik graag shop hé! Roger echter houdt daar wel van).

Ja maar... onderweg er naartoe begon het weer te hagelen. 'Ach, straks gaat dat wel weer over', zei ik nog en we reden verder.
Nadat we de auto aan de rand van de stad hadden geparkeerd, ik al was uitgestapt, mijn capuchon had opgezet en wilde naar het centrum lopen, merkte ik dat Roger in de auto was blijven zitten.

'Door die regen loop ik niet!' antwoordde hij me toen ik weer ik de auto kroop. We wachtten een tiental minuten maar het bleef pijpenstelen regenen. Toen besloot Roger: 'Kom, we rijden terug naar huis'.

Weer geen wandeling dus vandaag. We hadden uiteraard een biertje kunnen gaan drinken in "ons" cafeetje maar daar had ik niet veel zin in. Waar is het immers gezelliger dan thuis als het regent?

Thuis nog wat gelezen en daarna nog eens gekeken (op mijn pc) naar een radio-uitzending met die"Bruno" die me zo intrigeert.  Wat zou het fijn zijn mocht ik die man kunnen ontmoeten, want, dat weet ik nu zeker, hij zou beamen dat mijn "Nononc" er nog altijd is, zoals ik aanvoel!

Eigenlijk heb ik daar zelf Bruno niet voor nodig natuurlijk... maar ik weet dat, als de boodschap enkel van mij komt, de meeste mensen ze niet geloven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten