vrijdag 7 september 2018

Huesca

Na ons ontbijt liepen we vandaag naar het centrum. Een stad verkennen is leuk maar een stad herkennen is ook heel fijn. Daar waar we vroegere jaren soms verlopen liepen, vonden we nu zonder probleem de weg via het park.
We liepen wat rond, dronken een koffie of een thee op een terras, klommen tot helemaal aan de kathedraal en dronken daarna een biertje op weer een terras.Toen was het iets over twaalf en er zaten al veel mensen te aperitieven of te eten. Zou de middagpauze vervroegd zijn in Spanje?

Daarna liepen we terug naar de camping, deze keer langs andere straten.We aten meloen, pruimen en brood en rustten wat (lezen, dutten).

Rond 17 uur deden we onze boodschappen in de Mercadona schuin tegenover de camping en rond 18 uur liepen we terug naar het centrum. We dronken er nog een biertje met enkele tapa's die dienstdeden als avondmaal: we zijn nog niet voldoende aangepast om tot 21 of 22 uur te wachten  om te eten. Weer zaten de terrassen goed vol. Ook in het park liep veel volk rond.

We haalden vandaag de 27°C in de schaduw: zeer aangenaam was dat.

Een berichtje gekregen van mijn moeder: er wordt binnenkort een stent geplaatst in dat been waar ze zoveel last van had.

Foto's van Roger:



Huesca



Geen opmerkingen:

Een reactie posten