zaterdag 22 september 2018

Naar Saint-Justin

Eergisteren sms-te mijn moeder me blij dat vandaag de dochter van Nononc en Françoise haar zou ophalen om samen Nononc (broer van mijn moeder dus) te bezoeken. Deze avond las ik in de blog van (tante) Françoise en in een sms van mijn moeder Nany dat het bezoek goed verlopen was.

Wij werden al voor 8 uur gewekt door al die mensen rondom ons. Rond 9 uur verlieten we de camping van Burgos richting Frankrijk. Het was toen amper 15°C (maar we haalden onderweg de 29°C).

Eerst reden we via tolwegen maar na de mooie desfiladero de Pancorbo die nog veel indrukwekkender is als je via gewone wegen rijdt, vroeg Roger weer Waze zo in te stellen dat we snelwegen en tolwegen zouden vermijden.

Eigen foto

Iets over 13 uur kwamen we in Frankrijk aan. We reden naar Mont de Marsan langs allerlei dorpjes. Waze had ons daar een camping aangeraden die in feite bleek een stopplaats voor campers te zijn. Dus reden we verder naar Villeneuve de Marsan, waar Waze een andere camping had gevonden. Die bleek dan weer gesloten.
Dus reden we verder door de Landes. Die ik via kleine wegen trouwens veel minder saai vind dan via de snelwegen.

Ineens zien we een aanwijzing naar de camping "Le Pin" in Saint-Justin. We rijden er naartoe... en herkennen de camping waar we (als ik me niet vergis) 19 jaar geleden een nacht doorbrachten met onze twee jongste kinderen!

Een aangename, rustige, heel donkere camping midden naaldbomen. We hebben ons ingeschreven voor twee nachten. En hebben weer bij de tent gegeten (ik had helemaal geen zin om een restaurant te zoeken in het dorpje).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten