donderdag 4 april 2019

Ontspanning en extra werk

Dagje vrij vandaag: we hadden afgesproken met vriend Karel. We pikten hem op aan zijn flat in Leuven en reden samen naar De "Engelenburcht" in Tildonk.

Onderweg kreeg ik een telefoontje van Jan Gerits. Hij had me aanvullingen voor de laatste monografie van de KVLS gemaild en of ik die wilde aan de tekst toevoegen. Dat betekent morgen of zo weer vrij veel werk: eerst zoeken waar precies die aanvullingen moeten komen en daarna de opmaak opnieuw aanpassen.

Het eten was weer voortreffelijk in de "Engelenburcht" en onze gesprekken heel aangenaam. Daarna reden we naar het "Begijnhofhotel" in Leuven waar we nog een laatste glas dronken.
Onderweg weer telefoon, van Hendrik deze keer, met waarschijnlijk goed nieuws, maar daarover vertel ik (misschien) later.

Nee, geen wandeling vandaag. Het was nog vrij koud, het regende geregeld... en mijn voet lijkt nog niet helemaal in orde.

Ik had deze middag, zoals meestal op restaurant, mijn eten niet opgekregen. Gelukkig kreeg ik de rest mee naar huis van de heel vriendelijke kelner met wie we een babbeltje sloegen en deze avond diende dat als avondmaal.

Eerst wilde ik, na dat avondmaal, meteen beginnen te werken aan die monografie... maar eigenlijk voelde ik me vrij moe, dus besloot ik dat tot morgen uit te stellen.

Wel keken Roger en ik nog naar een aflevering van Wallander. Zelfde opmerkingen als meestal: het verhaal stak goed in elkaar, de verfilming was heel mooi, het was spannend... maar toch weer zo gewelddadig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten