maandag 1 april 2019

Limburgse monografie

Ik heb vandaag uren besteed aan de opmaak en het nalezen van de volgende Limburgse monografie van de KVLS (weer geschreven door Jan Gerits). Boeiend werk maar heel soms komt in mij op dat, als het niet gratis was, ik 150 euro zou verdiend hebben... en dat we dat geld goed kunnen gebruiken.

We hebben immers gebeld naar de afbreker die beloofde deze week terug te bellen voor een afspraak. Hij zou naar de gemeente hebben gebeld en dat zou dus in orde zijn. Dat betekent, hoop ik, dat die varkensstallen weldra eindelijk zullen afgebroken worden maar ook dat we weer veel geld zullen moeten uitgeven.

Vandaag geen wandeling, ondanks het vrij mooie weer. Roger heeft wel een dik uur besteed aan het onkruidvrij maken van onze stoep en ik hoop dat hij daarmee voldoende beweging kreeg. Ik had eventueel wat tijd kunnen vrijmaken voor een uitstapje tussen de zorg voor de monografie en het klaarmaken van het avondmaal... maar tijdens onze laatste wandeling had ik mijn voet weer eens bezeerd. Op het moment zelf heb ik er niet veel aandacht aan geschonken maar tijdens het voorbije weekend voelde ik geregeld nog pijn... en bleek dat mijn voet een beetje gezwollen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten